Vyjdi ze své komfortní zóny 2022

4. června 2022 se na vás těší ASK Tatra Kopřivnice na akci nazvané Vyjdi ze své komfortní zóny 2022. Potkáme se u loděnice (vedle bufetu) na Větřkovické přehradě. Připraven je program pro dospělé i pro děti. Co vás čeká?

Nordic walking a otužování v přehradě

Vydejte se na 4km vycházku s instruktorkou. Trasa vede na Zvoničku na Vrchách, Nordic walking hole a plavky s sebou.

Začátek dopolední lekce je v 9 h, odpolední ve 14 h. 

Vstupné 150 Kč/osobu.

Lekce vedená zkušenou a certifikovanou lektorkou a fyzioterapeutkou Pavlou Davidovou. Předvede či naučí vás správnou techniku chůze Nordic walking, naučí vás protahovací cviky s holema, řekne výhody tohoto typu chůze pro správné držení těla.

Při cestě zpátky od zvoničky budou mít účastníci možnost vyzkoušet si otužování. Pro někoho to bude vystoupení z komfortní zóny. Společně se zahřejeme a rozdýcháme dle metody Wima Hofa s absolventkami Zimního pobytu Wima Hofa Pavlou Davidovou a Soni Smolákovou. Poté budou mít učastníci možnost otužování v přehradě. Dbát budeme na správné dýchání a uvolnění těla. Na souši bude následovat opět cvičení pro zahřátí organismu. Řekneme si benefity otužování, kdy a jak začíst s tímto životním stylem. 

Dobrodružná stezka pro děti

Pro děti je připraven 3km okruh (nejen) se sportovními výzvami na 12 stanovištích v okolí Větřkovické přehrady. Trasa je vhodná i pro kočárky.

Stezka bude otevřena v čase mezi 10:00 a 16:30.

Vstupné 50 Kč/dítě

Každý účastník dostane v cíli sladkou odměnu.

Akce se koná za každého počasí. Vstupenky jsou slosovatelné, výherci obdrží drobné ceny.

Těšit se můžete na ninja line a slack line

Partneři akce